starwars_txt


Voor de Star Wars film ‘The Force Awakens’ hebben we een aantal digitale uitingen ontwikkeld. RTL vroeg ons om hiervan een compilatie te maken.

Bekijk de video

amnesty

Hoe krijg je de beste conversie? Door meerdere A/B tests te doen en te optimaliseren tijdens de campagne. Testen van banners en landingspagina’s dus.

Bekijk de Case

mitsubishi

Voor Mitsubishi Motors hebben we een overzichtspagina gemaakt met allerlei toffe projecten, waaronder actiesites en de webshop.

Bekijk cases

Voor de internationale campagne ‘World, here I come’ zijn wij gevraagd vier belangrijke onderwerpen online tot leven te laten komen door middel van videos.

Bekijk de Case

samsung_kop

Samen met Cheil (dedicated mediabureau van Samsung NL) verzorgen wij een groot deel van de display campagnes voor Samsung. Zo hebben wij één van de eerste rich media takeovers voor mobiel gemaakt. En een HTML5 floorad op de iPad waar je het tekenen met de S-pen zelf kunt ervaren.

Bekijk de Case

Voor Goodyear ontwikkelden we samen met RTL/Buienradar een eenvoudige maar doeltreffende actie waarbij iedereen op een simpele manier de neerslag van komend weekend kon voorspellen.

Bekijk de Case

In opdracht van het Aids Fonds ging De Franse Kamer samen met Only aan de slag om een effectieve bewustwordingscampagne te maken met de focus op online. Met de aidsfonds campagne wonnen we een Effie en een IF Award!

Bekijk de Case

Leave a man, come back a hero! Axe pakt uit met het weggeven van een ruimtereis en ondersteunt de campagne met een mobile Takeover voor de iPhone en iPad en een Takeover op nu.nl

Bekijk de Case