webshop

Mitsubishi
Webshop

Ook binnen automotive zijn webshops niet meer weg te denken. Van design tot development lanceerden wij de eShop van Mitsubishi Motors Nederland. Tevens optimaliseren wij de shop geregeld aan de hand van het bezoekersgedrag. Nu zijn het nog accessoires, op naar de volgende stap: het verkopen van auto’s!

Actiesite
Spacestar

Voor de lancering van het nieuwe model Space Star werd ons gevraagd om een landingspagina te ontwikkelen. Het resultaat mocht er zijn. Veel vette video’s, visuals en elk detail van de Space Star zichtbaar.

spacestar

TV Commercial
Space Star 2016

Met de 3D-beelden die wij voor de landingspagina van de Space Star hebben gebruikt bleek prima een tv-commercial ontwikkeld te kunnen worden. Dit leidde uiteindelijk met de hulp van Borish tot de officiële Nederlandse tv-commercial van de nieuwe Space Star.

Mitsubishi 
Occasions

Hoe een brochure wordt getoond is op elk device anders. Daarom hebben we voor elke resolutie een aparte .pdf vormgegeven. Via een stuk slimme techniek zorgen we ervoor dat ieder device binnen de juiste resolutie de best leesbare brochure te zien krijgt.

occasions
imac_onderhoud-2

Mitsubishi
Onderhoudscalculator

Om meer transparantie aan de Mitsubishi-rijder te geven heeft DFK de front-end ontwikkeld van de Mitsubishi Motors Onderhoudscalculator. Samen met de back-end van(Direct Access) zorgt De Franse Kamer er nu voor dat elke Mitsubishi-rijder van te voren weet wat een onderhoudsbeurt kost aan de hand van autogegevens en kilometerstand. Tevens zorgen we er nu voor dat afspraken direct bij de Mitsubishi dealer terechtkomen.

Contact

De Franse Kamer
Deymanstraat 18M
1091 SE Amsterdam
Phone: +31 020 330 5393
Email: thomas@defransekamer.com