Bij DFK gebruiken we AI

AI gebruiken wij inmiddels dagelijks bij de productie van display creatives. Artwork incompleet? Niet geschikt voor bepaalde formaten? Of AI-generated images in plaats van stock? Bewegend beeld of statisch? Voice-over of muziek? Geen prompt is te gek voor ons. Maar het is ook heel leuk. Het maakt ons creatieve proces rijker en dynamischer.


Zo zijn we thuis in CHAT/GPT, Midjourney, Pika, Runway, LeiaPix, Hyper, D-id, en nog zo veel meer diensten. Uiteraard gebruiken we Photoshop/AI en de AI-Adobe tools voor onder andere After Effects, en Animate. Of als hulp bij het optimaliseren en testen van banners.

Dit en meer dan 15 jaar ervaring met HTML, Rich media, Google e.a. zorgen dat we elke opdracht tot een juweeltje maken. DFK heeft toegang tot op de meeste toonaangevende AI-tools en deze zijn daarmee beschikbaar voor al onze klanten.

Bij DFK gebruiken we AI, omdat het simpel is.

wat we doen

Wij zijn experts in display banners en werken samen met de grootste merken om creatieve en effectieve digitale campagnes te produceren. Met meer dan 15 jaar ervaring in display advertising zijn wij bekend met  alle ins en outs van het digitale media landschap en zijn we goed in staat een commerciĆ«le boodschap, huisstijl en concept door te vertalen naar een online campagne.

bekijk al ons werk

Contact

De Franse Kamer
Rozengracht 110
1016 NH Amsterdam
Phone: +31 020 330 5393
Email: thomas@defransekamer.com