Creative Developer / Digital Designer

De Franse Kamer (DFK) is een dynamisch en creatief digitaal produktiebureau. Wij zijn op zoek naar een digital designer / creative (allround front end) developer die ons team kan komen versterken.

Wie wij zijn;
Onze kernactiviteit bestaat uit het ontwikkelen van online advertentiecampagnes, waaronder het creëren van banners, socials, Rich media, actie websites, bedrijfspresentaties en animaties. Wij hebben een zeer gevarieerd portfolio en werken voor een groot aantal klanten waaronder ABN AMRO, KLM, Toyota, Samsung, van Gogh museum e.a. maar ook voor bureaus zoals DDB unlimited, TBWA, Energize, Kessels Kramer, Ogilvy, Natwerk e.a.

Wat wij zoeken;
De Franse Kamer is op zoek naar een front end developer met creatief inzicht en de ambitie om voorop te lopen in dit vak. Een passende opleiding is geen vereiste, maar een sterke online portfolio is dat wel. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het creëren van online advertising (actie-sites, landingspagina's, interactieve prerolls, banners, rich media, mobile ads) voor A-merken.

Vereisten:
- Online portfolio
- Allround development skills
- Gevoel voor animatie
- Pixelperfect
- Sterk gevoel voor design en typografie
- Kennis van html5
- Goede bakkunsten

Wat wij bieden;
De Franse Kamer biedt je de unieke kans om veel te leren en mee te werken aan interessante projecten. In rap tempo maak je divers werk voor een breed scala aan A-merken. We werken in een klein team met een informele werksfeer. DFK biedt een uitstekend salaris met bijbehorende voorwaarden zoals gratis lunch, top-kantoor, pensioenregeling en 13e maand.

Herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving, stuur dan een mail naar Thomas@defransekamer.com