CONCEPT STRATEGIE

In samenwerking met RTL/Buienradar ontwikkelden we een campagne waar gebruikers op een laagdrempelige en sympathieke manier kennis konden maken met de nieuwe regenband van Goodyear.

 

GOODYEAR BUIENRADAR:
In April 2012 viel er in de hele maand 94 millimeter regen. Voorspel de regen voor deze maand en maak kans op de EfficientGrip Performance zomer banden van Goodyear. Om het je makkelijk te maken geven we dagelijks tips op Facebook & Twitter die je helpen bij je voorspelling. De actie wordt bij voorkeur ingezet op regenachtige dagen.

De actiepagina wordt op een onderliggende pagina binnen Buienradar geplaatst. Hierdoor konden we de productiekosten laag houden en houden we de bezoeker binnen het umfeld waar de actie aan gelinkt is, namelijk ‘regen’.

 

Op de actiepagina wordt er tevens aandacht besteed aan de veranderingen van het klimaat en wat dit voor een invloed heeft op de automobilist. Dit betekent dat je autobanden meer regen moeten afvoeren, waardoor het verstandig is om de EfficientGrip Performance zomerbanden van Goodyear aan te schaffen.

[swfobj src="http://www.defransekamer.com/wp/wp-content/uploads/portfolio/goodyear/GY-Buienrader.swf" width="1050" height="1925"] [/swfobj]

3974 INZENDINGEN
3401 UNIEKE DEELNEMERS